Skip to main content

creatieve coaching

de kracht van je beeldend vermogen

Creatieve coaching geeft vorm aan een vraag die je bezighoudt of een thema in je leven of loopbaan waar je aan wil werken. Creativiteit laat de kracht van je verbeelding en je beeldend vermogen spreken, voorbij de censuur van je verstand. Het helpt je om je eigen wereld met andere ogen te bekijken.

Doelbewust op weg
Roodborst Coaching en Training geeft je een duwtje in de goede richting en helpt je doelbewust op weg. Omdat jij uniek bent en een persoonlijk verhaal hebt, wordt elk traject op maat gemaakt. Om tot een concrete formulering van je coachvraag te komen start het traject daarom altijd met een kennismakingsgesprek. Je vraag is het uitgangspunt van het te doorlopen traject. Alles wat er leeft kun je naar voren brengen, daar wordt respectvol mee omgegaan.

Ik reik voornamelijk creatieve middelen aan om je bewustwordingsproces op gang te brengen. Ervaring met creatief werk is niet nodig, iedereen kan het. Wat je maakt is puur een middel om te ervaren en te onderzoeken. Door de inzet van creatief materiaal kom je (weer) in contact met je gevoel en krijg je diepere inzichten in jezelf. Met als doel: meer in balans zijn, blokkades opheffen of beperkende overtuigingen loslaten die je hinderen in je persoonlijke groei.  

Wil je meer weten? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vergoeding
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Bij een werkgerelateerde coachvraag kun je met je werkgever bespreken of zij (een deel van) het coachtraject willen vergoeden. Informeer bij je leidinggevende of de HR-adviseur van het bedrijf waar je werkzaam bent.

“Nieuwe paden, meer diepgang en sneller resultaat. Ik ken Paul als een betrokken en deskundig coach. Dat schept snel een vertrouwensband en voorkomt verrassingen.”

H. Schlooz
Systemisch coach en begeleider bij opstellingen, Weisessies Grashoek