Skip to main content

loopbaanbegeleiding

je verlangen werkelijkheid laten worden

Twijfel je of je op termijn je talenten nog voldoende kwijt kunt binnen je werk? Of wil je misschien iets anders doen, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken? Of weet je wellicht (nog) niet zo goed waar je talenten liggen, wat je wilt en wat je kunt?

Roodborst Coaching en Training begeleidt je bij vragen rondom werk, mobiliteit, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Samen onderzoeken we waar jouw kracht en verlangen liggen en welke stappen je kunt zetten om deze werkelijkheid te laten worden.

Samen op onderzoek uit
We bekijken samen wat je kunt en wilt. Wat zijn je interesses en vaardigheden? Waar krijg jij energie van? Wat dient jou werkelijk? Om tot een concrete formulering van je loopbaanvraag te komen starten we altijd met een kennismakingsgesprek. Alles wat er leeft kun je naar voren brengen, daar wordt respectvol mee omgegaan. Jouw vraag is het uitgangspunt van het te doorlopen maatwerktraject.

Ik reik voornamelijk creatieve middelen aan om je bewustwordingsproces op gang te brengen. Ervaring met creatief werk is niet nodig, iedereen kan het. Wat je maakt is puur een middel om te ervaren en te onderzoeken.

Wil je meer weten? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Talenten Motivatie Analyse
Je wilt het beste uit jezelf halen maar wat zijn je persoonlijke drijfveren en talenten? Waar sta je nu en welke werkomgeving of organisatie past daarbij?
Dan is een Talenten Motivatie Analyse (TMA) wellicht iets voor jou.

Je drijfveren en talenten in kaart gebracht
TMA brengt 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van 53 competenties, onderverdeeld in 23 resultaatgebieden. Indien nodig kan de analyse worden aangevuld met een beroepsinteresse-analyse, een capaciteitentest of een 360° feedback competentie-analyse.

Ik ben TMA gecertificeerde (team)professional.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de mogelijkheden!

"Paul is oprecht en stemt zijn aanpak af op jouw persoonlijke vraag. Hij spreekt uit wat hij voelt of denkt en spiegelt op een prettige manier."

L. Spreuwenberg
Sr. Communicatieadviseur en woordvoerder, VieCuri Medisch Centrum Venlo