anderen over mij

"Paul is naast een zeer bekwaam coach ook een erg prettige persoonlijkheid. Hij heeft mij veel inzichten gegeven en zelf laten inzien waarom ik dingen doe. Zijn zorg en nazorg heb ik als zeer prettig ervaren. Ook het creatieve gedeelte in onze afspraken vond ik van zeer toegevoegde waarde. Het visueel maken van gedachtes en verlangens zorgde voor mij voor een extra boost die ik uit mijn samenwerking met Paul heb gehaald."

S. Machielsen
Financieel Coach met een missie, Sanders Business Development, Elsloo
consultantmeteenmissie.nl


"Dank voor je grote duw in mijn rug! Door me in te laten zien waar ik focus op moet leggen en mijn valkuilen duidelijk te krijgen. Mijn sub-persoonlijkheden zijn me dierbaar geworden en ik zal ze mee laten rijden in mijn bus... Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet en ook heel blij dat ik bij jou terecht ben gekomen."

H. Lenders
Creatief, cultureel concept-bedenker, uitvoerder en maker, Venlo
hanslenders.com


"Paul zorgt er op een prettige manier voor dat je nadenkt over moeilijke kwesties en naar je gevoel durft te luisteren… De combinatie van het vakinhoudelijke met de creatieve benadering hebben er voor gezorgd dat ik weer bij mijn gevoel kon komen… Er schuurde iets en ik kon/wilde er nog niet de vinger op leggen. Door het traject heb ik dit stap voor stap kunnen doen en kwamen er aan het eind mooie inzichten bij elkaar waardoor ik nu met vertrouwen verder kan. Paul was voor mij een prettig en vertrouwd klankbord die me heeft leren luisteren naar de muziek."

R. Verwiel
Senior beleidsadviseur P&O, VieCuri Medisch Centrum, Venlo


"Paul; lief mens, puur, enthousiast en kundig. Een man die je - door het inzetten van zijn intuïtie en creativiteit - echt helpt om dichter bij jezelf te komen. Hij stelt de juiste vragen om oude blokkades, gewoontes of gedachten te doorbreken. Paul heeft mij enorm geholpen in mijn loopbaan en me een zetje gegeven om voor mezelf te beginnen."

G. Schmitz
Intuïtief ondernemer, Van Geerte, Venlo
vangeerte.nl


"Paul is als coach en mens betrokken, integer en enthousiast. In zijn coach-sessies geeft hij veel vertrouwen. Hij vraagt door waar het nodig is en weet goed te spiegelen en confronteren. Zijn creatieve sessies en meditaties hebben ervoor gezorgd dat ik diepe emoties kon loslaten, waardoor er een nieuw potentieel in mij vrijkwam. Zijn begeleiding heeft ertoe bijgedragen dat ik mezelf weer gevonden heb en mijn nieuwe baan heb gekozen vanuit mijn hart en ziel!"

M. Parren
Paarden-/energetisch coach, Triquetra Begeleiding, Kelpen-Oler


Soms kom je op een punt dat je de richting niet meer ziet. Ook ik had zo'n moment. Op zoek naar iemand die me hiermee kon helpen kwam ik bij Paul terecht. Hij heeft mij geholpen om mijn eigen ik en persoonlijkheid te zien en hoe ik hiermee om kan gaan. Op een ontspannen en vrije manier zijn we aan de slag gegaan middels gesprekken, ondersteunt met wandelen en tekenen. Ik heb inzicht gekregen over hoe ik elkaar zit, wat mij drijft en tegenhoud. Dankjewel lieve Paul voor het bewust worden van mijn eigen ik."

I. Gatzen, Venlo


“Als creatief coach beschikt Paul over extra interactie- en interventiemogelijkheden waardoor hij sneller tot de kern van de vraag komt (en welke andere vragen daar nog achter zitten). Met andere woorden: nieuwe paden, meer diepgang en sneller resultaat. Ik ken Paul als een betrokken, professioneel en deskundig coach. Dat schept snel een vertrouwensband en voorkomt verrassingen.”

H. Schlooz
Systemisch coach en begeleider bij opstellingen, Weisessies, Grashoek
weisessies.nl


"Ontspannen, inspirerend en betrokken zijn woorden die Paul typeren. Hij kan iemand met creatieve methoden echt in beweging krijgen, zelfs als je (zoals ik dacht te zijn) niet creatief bent.
Inmiddels heb ik mijn creativiteit ontdekt en ben ik volop in beweging. Met dank aan Paul die me steeds weer prikkelde om met dingen aan de slag te gaan. De open houding van Paul maakt dat het fijn is om met hem te praten. Ik vind het een voorrecht dat hij op mijn pad is gekomen."

E. Linders-Smids
Jurist vergunningverlening (omgevingsrecht), gemeente Venray


"In het afgelopen jaar heb ik samen met Paul een loopbaantraject doorlopen. Door te onderzoeken waar mijn interesses, competenties en ambities liggen, hebben we samen verkend wat voor mij een passende vervolgstap in mijn loopbaan is. Paul zet een breed pallet van (coaching)methodieken in om die zoektocht te ondersteunen. Paul is een open persoonlijkheid en zeer prettig in de omgang, hij stelt je echt op je gemak. Door de vragen die hij stelt zet hij je aan het denken en daagt hij je uit om stappen te nemen die je zelf wellicht nooit genomen had. Ik kan Paul als (loopbaan)coach van harte aanbevelen!"

G. Fleuren
Manager Sociaal Werk, Synthese, Venray


“Paul is een zeer prettige man om mee samen te werken. Hij luistert en kijkt goed en is geen hokjesdenker. Hij staat open voor alles en weet goed samen te vatten. Hij stelt zich op een manier op waardoor je je snel op je gemak voelt, hij straalt een bepaalde rust uit. Hij gaat voor mijn gevoel ook een stapje verder dan wat zijn opdracht is. Hij ziet de mens achter zijn cliënt en behandelt deze met zeer veel respect. Chapeau!”  

A. Pijnappels
Regisseur Toezicht en Handhaving, gemeente Gennep


“Na een periode van zelfonderzoek kwam ik in aanraking met Paul. Mijn vraag aan hem was om mij een duwtje te geven, zodat ik ook echt in beweging zou komen. Dat duwtje heb ik gehad en nog veel meer! Hij heeft mij op een hele laagdrempelige, natuurlijke en vriendelijke manier laten inzien, dat ik gewoon moet gaan voor wat ik waard ben. Daarnaast heeft hij mij begeleid in het inzichtelijk maken en overwinnen van mijn beperkende overtuigingen. En dat ook nog allemaal in een relatief korte tijd. Ik beveel deze betrokken coach van harte aan!

E. Spikmans
Jobcoach en Teamontwikkelingscoach, gemeente Horst aan de Maas


“Door middel van creatieve opdrachten leer je veel over jezelf en dat maakt Pauls aanpak m.i. uniek. Hij is een betrokken coach die met je meedenkt en zich helemaal voor je inzet. We hebben mijn loopbaantraject ondertussen afgesloten met het gewenste resultaat: een baan waar ik elke dag met plezier naar toe ga en die helemaal bij mij past. Ik kan Paul aan iedereen aanbevelen.”

K. Richter
Beleidsondersteuner Regio Noord-Limburg, gemeente Venlo

"Vanuit mijn werk de kans gekregen om een traject te volgen bij Paul en wat ben ik hier blij mee! Paul is een lieve, hartelijke man waar je je gelijk bij op je gemak voelt. Hij heeft me veel inzichten en handvaten gegeven waar ik zowel op mijn werk als privé veel aan heb."

S. Wanders
Vrijwilligerscoördinator, de Maaspoort Theater en Events, Venlo


"Dankzij Paul zijn goede ondersteuning heb ik weer een stap in de goede richting kunnen zetten. Paul heeft een fijne, rustige uitstraling waardoor ik me gehoord en begrepen voelde. Heel fijn om samen te werken en ik kan het iedereen aanraden!"

R. Thijssen
Sociaal Wijkteam, gemeente Venlo


"Ik heb Paul leren kennen als een persoon met een hart van goud. Altijd een luisterend oor en een echt mensenmens! Hij haalt het maximale in iemand naar boven en weet met de juiste handvaten en een creatieve touch mensen weer in hun kracht te zetten. Dat maakt hem tot een zeer goede coach!”

J. de Greef - van Tol
Accountmanager Werkgevers Servicepunt Noord-Limburg
wspnoordlimburg.nl


"Ik heb het voorrecht gehad om Paul heel intensief mee te maken tijdens de één op één opleiding die hij bij Studio Mattias volgde. Zijn openheid, zijn integriteit, zijn bereidheid om te leren, zijn positieve instelling en zijn kunstenaarschap hebben mij steeds diep geraakt. Net als trouwens zijn humor en 'gulle lach'.
Ik zou echt iedereen aan willen raden om bij hem een aantal sessies te volgen, gewoon omdat hij je weet te raken met zijn levenservaring, zijn professionaliteit, en vooral zijn menselijkheid. Zijn oprechte 'doe maar gewoon'-heid... En vooral om Paul mee te maken als talentvolle trainer en coach!"

A. Verhoef
Opleider, trainer, supervisor en coach, Studio Mattias Driebergen
studiomattias.nl


"Paul is een coach die goed aanvoelt wat de klant nodig heeft. Hij is kritisch, vraagt goed door en zet je aan het denken. Door middel van creativiteit laat Paul je gevoel spreken in plaats van je ratio. Daarnaast beschikt hij over een prettige persoonlijkheid waar je je snel bij op je gemak voelt.

S. Camp
Adviseur Ruimte & Projectleider, ViForis, Roermond


"Dankzij de betrokken, hartelijke begeleiding van Paul en zijn bijzondere en creatieve aanpak heb ik meer inzicht in mezelf gekregen. Hierdoor weet ik dat ik op mijzelf kan vertrouwen."

L. van Hoeve
Beleidsmedewerker Sociaal Domein, gemeente Venlo


"Bedankt voor alle wijze lessen. Ik ben ontzettend gegroeid en hoop dat ik mijn plannen binnenkort kan verwezenlijken."
 
E. Bakker, Venlo
 

"Ik kan Roodborst Coaching van harte aanbevelen. Ik heb Paul leren kennen als een open, vriendelijke en creatieve coach. Dus heb je een loopbaan vraagstuk en/of knelpunten op een ander gebied, neem even contact op voor een kennismaking. Je gaat er, net als ik, geen spijt van krijgen!"

G. van Dijk
Adviseur Leerwerkloket, Venlo


“Niet alleen praten, maar ook werken vanuit je eigen diepste IK. Opdrachten maken vanuit je eigen creatieve IK. De methodieken zijn heel divers en afgestemd op de persoon zelf. Zo mooi en verhelderend. Ik kan het iedereen aanbevelen die meer over zichzelf te weten wil komen en die graag zijn eigen creatieve kant wil aanwakkeren. Het is een hele prettige manier om te komen tot nieuwe inzichten die je daadwerkelijk verder helpen. Voor mij persoonlijk bijzonder prettig om op een andere manier een coaching traject in te gaan.”

R. Hovens
Projectcoördinator Leefstijlgeneeskunde Diabetes 2, Venlo


“Paul is oprecht en stemt zijn aanpak af op jouw persoonlijke vraag. Hij spreekt uit wat hij voelt of denkt en spiegelt op een prettige manier. Door mij op de juiste manier prikkelende vragen te stellen, konden we snel stappen zetten. Ik weet nu goed waar ik naartoe wil en heb daar intussen ook met succes gevolg aan gegeven. Paul zijn interventie heeft daar zeker bij geholpen!”

L. Spreuwenberg
Sr. communicatieadviseur en woordvoerder, VieCuri Medisch Centrum, Venlo
 

"Paul werkt vanuit zijn ware ik en gaat met jou op zoek naar jouw kern, jouw 'zijn', op een creatieve manier. Ik vond het coachingstraject een waardevolle beleving. Onze samenwerking heeft mij weer enorm in mijn kracht gezet!"

M. Coopmans
BABS en zelfstandig trouwambtenaar, Hartelijk Verbonden, Baarlo


"Ik heb Paul leren kennen als een bevlogen, enthousiaste en zeer empathische collega. Hij heeft een nauwkeurig afgestelde antenne waarmee hij feilloos de golflengte van de ander weet te vinden. Met deze kwaliteit in combinatie met zijn charismatische persoonlijkheid is hij een fantastische coach en daarnaast een zeer betrokken en warme collega. Voor eenieder die op zoek is naar een creatieve en oprecht meedenkende coach, kan ik Paul van ganser harte aanbevelen.”

A. van den Wijngaard
Interim loopbaanadviseur, trainer en coach, A3 Career & Coaching


“Paul is een ontzettend prettige gesprekspartner die nooit teveel of te weinig (door)vraagt. Je gaat echt samen nadenken waar iets vandaan komt en of het wel of niet de moeite waard is om er iets mee te doen."

Anoniem


“Ik heb Paul ervaren als een uitstekende coach. Het TMA-traject voelde als een cadeautje voor mezelf. Het heeft me zeer geholpen bij mijn te nemen stappen.”

A. Holla
Teamleider Sociale Wijkteams, gemeente Venlo


“Paul denkt buiten de kaders om en zet verrassende en creatieve methodes in. Zijn terugkoppeling en manier van meedenken is gedegen maar met een open mind. Hij is in staat om op een menselijke manier te spiegelen. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven waar ik hem dankbaar voor hem.”

E. van der Aa
Medewerker KCC, gemeente Venlo


“Paul bezit kwaliteiten om mensen diep te doorgronden. Dit op een prettige en aangename manier waarbij hij je de ruimte geeft om zelf met oplossingen en ideeën te komen.”
 
E. Raedts
Sportconsulent, gemeente Venlo

Schelling 2 | 6075 GZ Herkenbosch | Tel. 06 53969472
Roordborst