trainingen en workshops

je eigen creativiteit (her)ont-dekken

Overal is beeld om je heen. Je geniet van film, schilderijen, foto’s en tekeningen. Je kijkt televisie, leest stripboeken. Al deze beelden gaan via je ogen naar je hersenen. Daar worden ze ergens opgeslagen.

Stel je hersenen eens voor als een kast met heel veel laatjes. Dan zit in elk laatje wel een beeld. Veel beelden vergeet je weer. Ze worden onbewust ergens diep weggestopt.

Diepere lagen van jezelf
Door je eigen creativiteit en verbeelding aan te spreken, kun je bij diepere lagen in jezelf komen dan gewoonlijk. Zo stel je je open voor onverwachte, onbekende, (nog) onbewuste mogelijkheden.

Voor collega (loopbaan)coaches en -counselors die in hun werk meer met creativiteit en verbeelding willen werken, biedt Roodborst Coaching en Training binnenkort workshops en trainingen aan. Het op creatieve wijze werken aan je persoonlijke ontwikkeling staat hierin centraal. Door onder andere tekenen, boetseren, lichaamsbewustwording en visualisaties ga je je eigen creativiteit (her)ont-dekken en vrij laten stromen.

Meer informatie en data volgen!

"Ik raad collega coaches aan om een training of workshop bij Paul te volgen. Om in je werk steeds meer de diepgaande werking van creativiteit en verbeelding te gaan ervaren. En vooral om Paul mee te maken als talentvolle trainer en coach!"

A. Verhoef
Opleider, trainer, supervisor en coach, Studio Mattias Driebergen
Schelling 2 | 6075 GZ Herkenbosch | Tel. 06 53969472
Roordborst