Skip to main content

trainingen en workshops

je eigen creativiteit (her)ont-dekken

Overal is beeld om je heen. Je geniet van film, schilderijen, foto’s en tekeningen. Je kijkt televisie, leest stripboeken. Al deze beelden gaan via je ogen naar je hersenen. Daar worden ze ergens opgeslagen.

Diepere lagen van jezelf
Stel je hersenen eens voor als een kast met heel veel laatjes. Dan zit in elk laatje wel een beeld. Veel beelden vergeet je weer. Ze worden onbewust ergens diep weggestopt. Door je eigen creativiteit en verbeelding aan te spreken, kun je bij die diepere lagen in jezelf komen. Zo stel je je open voor onverwachte, onbekende, (nog) onbewuste mogelijkheden.

Voor iedereen die meer met creativiteit en verbeelding wil werken, biedt Roodborst Coaching en Training workshops en trainingen aan. Het op creatieve wijze werken aan je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling staat hierin centraal.

Meer weten?
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op.

"Ik raad collega coaches aan om een training of workshop bij Paul te volgen. Om in je werk steeds meer de diepgaande werking van creativiteit en verbeelding te gaan ervaren!"

A. Verhoef
Opleider, trainer, supervisor en coach, Studio Mattias Driebergen