Skip to main content

Workshop op maat

Ben je op zoek naar een creatieve workshop voor je familie, vrienden of collega’s? Een workshop op maat is de perfecte activiteit voor verschillende soorten gelegenheden. Op basis van jouw wensen maken we een workshop waarin dieper wordt ingaan op het onderwerp van je keuze.

Creatief aan de slag
Je word gestimuleerd en uitgedaagd om je op authentieke wijze creatief te uiten. Ervaring met creatief werk is niet nodig, iedereen kan het. Wat je maakt is een middel om te ervaren en te onderzoeken. Door de inzet van creatief materiaal kom je (weer) in contact met je gevoel en krijg je diepere inzichten in jezelf.

Een kunstzinnige uitnodiging
Welk thema wil je uitwerken? Wat wil je bereiken met je workshop? Jouw persoonlijke, creatieve workshop wordt ontwikkeld aan de hand van jouw vragen en wensen. Na een vrijblijvend verkennend gesprek krijg je een passend voorstel.

Laat je verrassen!

"Ik heb genoten! Het was helemaal goed... Wat jij doet is fijn en heel effectief."

N. de Olde, deelnemer

Voor wie?
Iedereen, jong en oud en alles daartussenin.

Wanneer?
Datum in overleg.
Groepsgrote in overleg (voorkeur max.14 personen).
Duur in overleg, circa 90/120 minuten.

Investering
De prijs hangt af van de grootte van de groep, de locatie en de inhoud van de workshop. Bedragen zijn vrijgesteld van btw.

Je trainer?
Ik ben Paul Hermans. Vanuit mijn praktijk in Herkenbosch begeleid ik mensen bij hun levens- en loopbaanvragen. Daarnaast ben ik trainer Kunstzinnig Dynamisch Coachen (KDC) aan de Kleine Tiki in Breda.

Meer weten?
Heb je vragen of behoefte aan meer informatie óf wil je een afspraak maken voor een workshop op maat? Neem dan vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op.