Skip to main content

Haal het beste uit jezelf

Ik wil het beste uit mezelf halen maar wat zijn mijn persoonlijke drijfveren en talenten? Waar sta ik nu en welke werkomgeving of organisatie past daarbij? Leg de basis voor een nieuwe, mooie werktoekomst met de Talenten Motivatie Analyse (TMA).

Objectief en opbouwend
TMA is een effectief bewezen methode waarmee je je persoonlijke talenten, drijfveren én ontwikkelpotentieel in beeld brengt. Uitgangspunt van de TMA is dat je het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk bent dat het dichtst bij je ware aard ligt. De TMA brengt je persoonlijkheidsprofiel in beeld door stellingen van eenzelfde sociale wenselijkheid naast elkaar te zetten en je te vragen een keuze te maken die het beste bij je past. Er zijn dus geen foute antwoorden mogelijk.

De TMA brengt 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van 53 competenties, onderverdeeld in 23 resultaatgebieden.

“Het TMA-traject voelde als een cadeautje voor mezelf. Het heeft me zeer geholpen bij mijn te nemen stappen.”

A. Holla, Teamleider Sociale Wijkteams, gemeente Venlo

Werkwijze
Vooraf vindt er een kort intakegesprek plaats. Daarna krijg je per e-mail een unieke toegangscode en heb je de tijd om de TMA in te vullen. Gemiddeld heb je hier een uur voor nodig. De nabespreking duurt ongeveer 2 uur en is bedoeld om de resultaten te toetsen en waar nodig te nuanceren.

Meer analyses
Indien nodig kan de TMA analyse worden aangevuld met een beroepsinteresse-analyse, een capaciteitentest of een 360° feedback competentie-analyse.

Ik ben TMA gecertificeerde (team)professional. Heb je interesse of eventuele vragen over de TMA? Neem dan vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op en vraag naar de mogelijkheden.


Paul Hermans, januari 2021