Skip to main content

De weg naar binnen

Heb jij al vakantieplannen deze zomer? De wereld heeft zijn grenzen grotendeels weer opengegooid en reizen mag weer. Mits je je aan de regels houdt. Want veel landen en gebieden nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het advies van het kabinet is 'ga wijs op reis' en ‘wees voorbereid op veiligheidsrisico’s’.

Is er dan niet één plek waar je met een gerust hart naartoe kunt gaan? Waar het veilig is en je toch voldoende kunt beleven? Jawel!
Voor de reis in jezelf geldt altijd een positief reisadvies, want investeren in je persoonlijke ontwikkeling loont!

De weg naar binnen
Op je reis naar binnen leer je jezelf beter kennen en kom je meer in contact met de bron van levenskracht en vreugde die in jou aanwezig is.
Je leert te luisteren naar je eigen wijsheid, naar dat wat er in jou leeft. Je ontdekt waar je verlangen werkelijk naar uit gaat en hoe daar gehoor aan te geven. 

“Je bestemming is nooit een plek, maar een nieuwe manier om dingen te zien.”

Henry Miller, Amerikaans schrijver.

"Er komt een dag,
dat je vanuit je ziel gaat verlangen.
Verlangen naar de eenheid, vrede
en harmonie die je bent.

Op die dag ga je op weg,
in je eigen labyrint,
en begin je aan de weg
naar huis."


Reizen we een stukje samen?
Heb je een gids nodig die je op je reis begeleidt, je uitdaagt en spiegelt? Neem dan vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op. Samen onderzoeken we waar jouw kracht en verlangen liggen en welke stappen je kunt zetten om deze werkelijkheid te laten worden.

Goede reis!


Paul Hermans, juni 2020