privacybeleid

Privacyverklaring Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
Roodborst Coaching en Training, gevestigd aan Schelling 2, 6075 GZ Herkenbosch, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
 
Contactgegevens
www.roodborstcoaching.nl - Schelling 2, 6075 GZ Herkenbosch, T. 06-53969472. Paul Hermans is de Functionaris Gegevensbescherming van Roodborst Coaching en Training. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 |  Persoonsgegevens die wij verwerken
Roodborst Coaching en Training verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  1. Voor- en achternaam
  2. Geboortedatum
  3. Adresgegevens
  4. Telefoonnummer
  5. E-mailadres

Met welk doel en op basis van welke grondslag
Roodborst Coaching en Training verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  1. Het verzenden van je offerte en afhandelen van jouw betaling.
  2. Het verzenden van nieuwsbrief en/of reclamefolder.
  3. Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  4. Om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  5. Om consulten en trainingen op maat te geven.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Roodborst Coaching en Training bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  1. Standaard persoonsgegevens: Fiscale Bewaartermijn 7 jaar.
  2. Persoonsgegevens gerelateerd aan verzenden online informatie: Zo lang als je zelf ingeschreven wenst te blijven.
  3. Persoonsgegevens gerelateerd aan je dossier (incl. ingeleverd huiswerk en onze eigen aantekeningen van gesprekken): Tot 2 jaar na het laatste contact. Roodborst Coaching en Training bewaard deze gegevens op 1 pc en deels op papier. Op geen enkele wijze wordt de inhoud van de gesprekken met derden gedeeld zonder je uitdrukkelijke toestemming. Het dossier wordt gebruikt om het traject effectief te laten verlopen en om zelf van te leren.
  4. Persoonsgegevens bij het volgen van een workshop of training: Uiterlijk 1 jaar na afloop van de workshop of training. Je naam, e-mailadres en telefoonnummer nemen we op in een deelnemerslijst. Deze wordt bewaard op pc en papier voor eigen gebruik.

Delen van persoonsgegevens met derden
Roodborst Coaching en Training verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting:

  1. Offertes: Als je werkgever betaalt voor een traject maakt Roodborst Coaching en Training een offerte die je eerst te zien krijgt voordat deze naar je werkgever wordt gestuurd. De offerte maakt deel uit van de financiële administratie van Roodborst Coaching en Training. Voor deze stukken gelden wettelijke bewaartermijnen.
  2. Facturen: Deze zijn gericht aan degene die betaalt voor het gesprek, het traject, de training of workshop. Facturen gericht aan je werkgever bevatten een verwijzing naar de offerte of ordernummer en worden gestuurd naar (de financiële administratie) van je werkgever. Facturen horen bij de financiële administratie van Roodborst Coaching en Training. Wij doen zelf onze boekhouding. Voor financiële administratie gelden wettelijke bewaartermijnen. Roodborst Coaching en Training blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

2 | Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een bestand dat door een (in dit geval roodborstcoaching.nl) website wordt meegestuurd en door de browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. Er staat dan een cookie op de harde schijf. Wanneer jij de volgende keer weer de website bezoekt kan de opgeslagen informatie uit de cookie worden teruggestuurd naar deze website.
 
Social Media buttons
Roodborst Coaching en Training maakt gebruik van verschillende social mediakanalen (namelijk Facebook, LinkedIn en Twitter) en doorverwijzingen naar pagina's van derden.
Om het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken, maakt Roodborst Coaching en Training op deze website gebruik van buttons en/of links. Deze social mediakanalen en/of pagina's van derden verzamelen ook informatie die ze door middel van cookies kunnen verkrijgen. Lees de privacyverklaringen van de door Roodborst Coaching en Training gebruikte social mediakanalen (via bovenstaande links), of de privacyverklaringen op pagina's van derden, om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Uitschakelen en verwijderen
Je kunt cookies uitschakelen of verwijderen. Dit kan via de instellingen van je browser. Kom je er niet uit? Gebruik dan de helpfunctie van je browser.

Analytics van Google
Graag willen wij inzicht in het gebruik van de website om deze te kunnen optimaliseren voor gebruik. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Google Analytics. Deze dienst analyseert de gegevens van onze websitebezoekers. Een IP-adres is zichtbaar en valt daarmee te herleiden naar een persoon. Roodborst Coaching en Training gebruikt deze gegevens niet en slaat ze ook niet op. Google hanteert daarnaast zelf een beleid dat online vindbaar is.

3 | Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om de opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, de MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), het paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op je verzoek.

Roodborst Coaching en Training heeft geen invloed op het gebruik van gegevens door social mediakanalen. Wanneer je gebruikt wilt maken van jouw inzagerecht of een vraag hebt, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Klachten
Roodborst Coaching en Training wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
Beveiliging van gegevens
Roodborst Coaching en Training neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schelling 2 | 6075 GZ Herkenbosch | Tel. 06 53969472
Roordborst